Tijdens de EU Sustainable Energy Week 2013 (EUSEW 2013) organiseren honderden gemeenten, regio's, bedrijven en NGO's in Europa hun eigen lokale Energy Day. Energy Days zijn 'not-for-profit'-evenementen die uiteenlopen van rondleidingen, presentaties en lezingen tot bijvoorbeeld Open Dagen. Allemaal hebben ze hetzelfde doel: het promoten van energiebesparing en hernieuwbare energie.

Energy Days worden georganiseerd door heel Europa van 24 t/m 28 juni (de weekends ervoor en erna kunnen worden inbegrepen).

Organiseer een Energy Day in uw eigen gemeente!
Wilt u de activiteiten van uw gemeente op het gebied van duurzame energie op de kaart zetten? Wilt u deze initiatieven delen met het publiek? Dan is het organiseren van uw eigen Energy Day de ideale mogelijkheid voor u!

Welke voordelen heeft het organiseren van een Energy Day voor mijn gemeente?

  • nttDoor deel te nemen aan EUSEW 2013 maakt uw gemeente deel uit van een groeiende Europese beweging die zich inzet voor duurzame energie
  • nttHet EUSEW Secretariaat biedt u ondersteuning in communicatie, onder meer door kant-en-klare tools
  • nttVia onze social media en het EUSEW web-platform vestigt u de aandacht op uw initiatief
  • nttUw Energy Day verschijnt op de EUSEW website en in het officiële programma. Bovendien kunt u de registratie van uw bezoekers regelen op de EUSEW website.
  • nttU profiteert van de media-aandacht voor duurzame energie tijdens EUSEW 2013

Hoe meld ik mijn Energy Day aan? Maak een account aan op de EUSEW website en vul het registratieformulier in. De deadline voor het aanmelden van een Energy Day is 10 juni.

Voor meer details over EUSEW 2013, klik hier. Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en updates over EUSEW? Bezoek dan de EUSEW website.

Als u meer vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met Ralf Tinga (ralf.tinga@eusew.eu, tel.: +32 2 (0) 2 66 33 047) of u kunt een email sturen naar energydays@eusew.eu.