Begin april lanceerde Klimaatverbond Nederland de Klimaatacademie. Met de Klimaatacademie wil Klimaatverbond Nederland leden (en niet-leden) kennis en hands-on oplossingen aanreiken om als koplopers met de energietransitie aan de slag kunnen. In de Klimaatacademie vind je tien workshops en publicaties die in de loop van het jaar verder worden aangevuld.

ntEnergietransitie versnellen, klimaatbeleid innoveren

Klimaatverbond Nederland wil de energietransitie versnellen. In de Klimaatacademie bieden we professionals handvatten om daar waar het stagneert toch te kunnen doorpakken. Om van het klimaatbeleid en de energietransitie een innovatie te maken waaraan bewoners, bedrijven en overheden gezamenlijk maar met verschillende verantwoordelijkheden en mogelijkheden werken.

ntWorkshops

Voor professionals die koploper in de energietransitie willen zijn, biedt de Klimaatacademie inspirerende en interactieve workshops. De workshops worden verzorgd door klimaatprofessionals die verbonden zijn aan Klimaatverbond Nederland. Daarmee haal je gegarandeerd de juiste hands-on klimaatkennis in huis. De diverse workshops zijn ook te combineren met bijvoorbeeld een inspiratiedag. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

ntPublicaties

Gedegen onderzoeken, interessante praktijkcases, inspirerende resultaten. Op de website van de Klimaatacademie tref je publicaties van klimaatprofessionals over de versnelling van de energietransitie en innovatie van het klimaatbeleid. Deze publicaties zijn verschenen in het kader van projecten waarbij Klimaatverbond Nederland betrokken is.

ntMeer informatie

Wil je meer informatie over de workshops of organiseer je een evenement waarbij je één of meerdere onderdelen van de Klimaatacademie een plek wilt geven? Aarzel niet en neem contact met ons.