Op maandag 25 september 2017 organiseert Klimaatverbond Nederland een Algemene Ledenvergadering (ALV). De ALV zal plaatsvinden in Het Huis Utrecht, gelegen aan de Boorstraat 107, op ca. 15 minuten van het Centraal Station in Utrecht en duurt van 12.00 tot 13.30 uur.

Indien u lid bent van Klimaatverbond Nederland, zult u op zeer korte termijn een uitnodiging hiervoor ontvangen. Daarbij ontvangt u tevens de agenda met een aantal toelichtingen op items die tijdens de ALV besproken zullen worden. 

U kunt zich aanmelden voor de ALV via dit aanmeldformulier.

Inspiratiedag

Rondom de ALV organiseert Klimaatverbond Nederland in samenwerking met klimaatpartners HIER Verwarmt en het HIER Klimaatstraatfeest een gezamenlijke leden- en partnerdag met als thema: Versnelling in de (energie-)transitie: Kansen en knelpunten in de lokale energietransitie. Tijdens deze dag zullen er aan de hand van verschillende presentaties en workshops belangrijke thema’s aan de kaak gesteld worden, waaronder klimaatadaptatie, bewonerscommunicatie en de warmtetransitie.

Tijd: 09.30 - 17.00 uur
Locatie: Het Huis Utrecht

Meer informatie over het programma en de workshops vindt u op onze website bij het evenement.

Wat kunt u verwachten?

Een dag vol inspiratie, informatie en ruimte voor eigen inbreng op het gebied van ambitieus klimaat- en energiebeleid. Ons doel is om u, voorzien van antwoorden en inzichten, weer vol positieve energie terug naar uw eigen organisatie te laten gaan én om samen de volgende stap te zetten in de ontwikkeling én uitvoering van lokaal klimaatbeleid.

Kunnen we rekenen op uw komst?

U kunt zich aanmelden via dit inschrijfformulier. Vermeld hierbij of u heel de dag of een deel van de dag aanwezig kunt zijn. De lunch is sowieso vegetarisch, mocht u nog andere dieetwensen hebben dan vernemen we dat ook graag.

Wij hopen u op maandag 25 september te mogen ontmoeten!