Donald van den Akker neemt afscheid als directeur Strategie en Samenwerking van Klimaatverbond Nederland om te beginnen aan een nieuwe uitdaging bij Platform31. De afgelopen twee jaar heeft Donald zich met name bezig gehouden met het professionaliseren van onze organisatie: de vereniging van meer dan 160 gemeenten, provincies en waterschappen, die zich sterk maken voor een actief klimaat- en energiebeleid.

Daarnaast heeft Donald zich met enthousiasme ingezet voor de versterking van ons (internationale) netwerk, het op gang brengen van de strategie ontwikkeling en het initiëren van nieuwe activiteiten.

Wij hebben Donald leren kennen als een zeer bevlogen medewerker en bruggenbouwer, die zich nieuwe materie snel eigen maakt, die creatief naar oplossingen en nieuwe wegen zoekt en oog heeft voor alles wat bij innovatie en transitie komt kijken. Hij heeft zijn werk altijd met grote inzet, een rebelse inslag en met eigen visie verricht. Wij danken Donald voor zijn inzet en wensen hem veel geluk en succes toe in zijn nieuwe functie als senior projectleider bij Platform31.

Het bestuur van Klimaatverbond Nederland