Ben je op zoek naar een biologisch restaurant, natuurverf of een fairtrade spijkerbroek: de nieuwe gratis app van Allesduurzaam wijst je de weg. Met deze handige app vind je in een handomdraai elk duurzaam adres bij jou in de buurt of in de stad van jouw keuze De app verschaft precies die info die je wilt, zonder overbodige toeters en bellen.

De navigatie is simpel , doeltreffend en intuïtief. De app is de mobiele variant van de website allesduurzaam.nl.; een bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van duurzame adressen.

10.000+ adressen in 16 categorieën

In de app staan meer dan 10.000 adressen overzichtelijk gerangschikt aan de hand van 16 duidelijke categorien. Kleding en schoenen, Horeca, Overnachten, Bloemen en cadeaus, Reparatie, Kringloop, Recreatie,  Kinderen, Mobiliteit, Energie en water, Bouwen en verbouwen, Huisinrichting, Streekproducten, Voeding, Verzorging, Tuin en dieren. Voor specifieke resultaten is zoeken via key-words is ook mogelijk.

Adres, route en omschrijving

De resultaten van een zoekopdracht worden zowel in een lijst als op de kaart getoond. En via Google maps is de juiste route zo gevonden. De app toont naast adresgegevens van de meeste adressen een korte beschrijving. De app - die mede mogelijk is gemaakt door een bijdrage van Het Klimaatverbond- is gratis te downloaden en beschikbaar voor Iphone en Android.

Interactief

Alles Duurzaam.nl is de grootste groene bedrijvengids van Nederland. De ambitie van Allesduurzaam is om élk duurzaam adres van Nederland te vermelden. Jij kunt helpen met deze gigantische klus. Meld nieuwe bedrijven via de app aan en maak kans op een leuk duurzaam verrassingspakket.