Op 15 november a.s. komt iedereen die betrokken is bij de lokale en decentrale energieopwekking bij elkaar in Amersfoort op HIER opgewekt. Dit is hét evenement voor en door lokale en decentrale duurzame energie initiatieven. Om te ontmoeten, te leren en te delen.

Het Klimaatverbond en het bestuurdersnetwerk nodigen u van harte uit om deel te nemen aan het programma voor lokale bestuurders in de Rijtuigenloods van10.45 tot 13.00 uur. Als onderdeel van HIER opgewekt informeren wij u over de uitgevoerde Maatschappelijke Kosten Baten Analyse naar lokale energie initiatieven en wat dit voor uw gemeente kan betekenen. Daarnaast wordt u bijgepraat over de actuele stand van zaken op het gebied van zelflevering en kunt u kennis maken met instrumenten als de ZonAtlas (Arnhem, Tiel) en Zon op Nederland (Castricum). Een must dus voor iedere lokale bestuurder die decentrale energieopwekking serieus neemt en die lokaal wil ondersteunen en faciliteren.

Naast deze speciale bestuurdersbijeenkomst bent u uiteraard ook welkom bij de andere activiteiten op deze dag. Het Evenement HIER opgewekt is (vanaf 9 uur) een dag met volop ontmoeting, informatie en inspiratie en met een veelzijdig programma: van een politiek debat, tot speeddates en ronde tafel gesprekken! Meer info op www.evenementhieropgewekt.nl.