Tijdens de nieuwjaarsborrel die Klimaatverbond Nederland en de Nederlandse Vereniging voor Duurzame Energie op 18 januari a.s. samen organiseren zal Diederik Samsom, oud-PvdA-leider en belangrijke speler bij de totstandkoming van het Energieakkoord, een inspirerende speech houden.

ntAmbities van Samsom

“Investeren in een duurzame economie levert niet alleen een schone toekomst, maar brengt ook die samenleving dichterbij waarin er voor iedereen en plek is. Een baan voor iedereen, van iedere opleidingsniveau.” Dit is zo maar één van de ambitieuze uitspraken die voormalig PdvA-politicus en huidig HVC-adviseur op zijn website verkondigd.

Om er nog maar één te quoten: “Nederland staat aan de vooravond van een revolutie. En we hebben alles in huis om die revolutie tot een succes te maken. Met duurzame groei en duurzame banen tot gevolg.”

ntEnergieakkoord

Dat dergelijke ambitieuze woorden uit de mond van Samsom komen is gezien zijn betrokkenheid bij de totstandkoming van het Energieakkoord niet heel vreemd. Duurzaamheid en Samsom gaan hand in hand. Tijdens de nieuwjaarsborrel die Klimaatverbond Nederland en de Nederlandse Vereniging voor Duurzame Energie samen organiseren, zal Samsom verder ingaan over zijn rol bij die totstandkoming van het Energieakkoord en blikt hij vooruit op een duurzame toekomst.

ntAanmelden

Wilt u de nieuwjaarsborrel van Klimaatverbond Nederland en de Nederlandse Vereniging van Duurzame Energie met Diederik Samsom bijwonen? Meldt u zich dan aan via info@klimaatverbond.nl. De borrel vindt plaats bij de The Colour Kitchen (Klimaatverbond Nederland).

Foto: PvdA.nl