In 2013 organiseerde Klimaatverbond Nederland verspreid over het land al een serie regiobijeenkomsten. Vanaf dit najaar zal er wederom een inspirerende serie bijeenkomsten van soortgelijke opzet worden georganiseerd, waarbij er 's middags een workshopprogramma plaatsvindt met een diversiteit aan inspirerende onderwerpen. Inmiddels zijn de eerste data en locaties bekend. Op 26 november zal Klimaatverbond Nederland een bijeenkomst organiseren in Houten, terwijl de komende maanden ook Sittard (30 november), Apeldoorn (13 januari) en Tilburg (28 januari) als locatie van een regiobijeenkomst zullen fungeren.

Tijdens de bijeenkomst in Houten zal wethouder Michiel van Liere gastheer zijn voor decentrale overheden (gemeenten, waterschappen, provincies) uit de regio. De bijeenkomst zal om 13:00 uur van start gaan met diverse sprekers en workshops en om 17:30 uur worden afgesloten. Vanaf 19:00 uur is er een besloten bijeenkomst voor bestuurders.

Aan de inhoud van de workshops wordt nog hard gewerkt. Het programma zal op korte termijn bekend worden gemaakt. Bent u geïnteresseerd, meld u dan nu alvast aan via Ariane Lelieveld (ariane.lelieveld@klimaatverbond.nl).