Burgemeester Arnoud Rodenburg van Midden-Delfland en ambassadeur van het Netwerk Burgemeestersconvenant laat in een promotiefilm voor het Covenant of Mayors zien hoe Midden-Delfland werkt aan de 20/20/20 doelen, door samen te werken met bewoners en bedrijven en door een van de meeste duurzame gemeentehuizen van Nederland te bouwen.

Tijdens het evenement HIER opgewekt werd het filmpje gepresenteerd door Thijs de la Court, wethouder van gemeente Lochem en bestuurslid van E-decentraal.  Hij raadde alle aanwezigen aan om het Covenant of Mayors te tekenen. "Het CoM geeft aan dat wij Europees verbonden zijn, in methodiek, in techniek maar ook financieel.  Want je wil niet weten wat er allemaal los gaat komen in Smart Cities en Smart Communities (subsidieregeling van DG Energy). Dus sluit je aan in tijden van ombuigingen en bezuinigingen, sluit je aan bij je netwerken, ga op elkaar leunen, wordt opbouwwerker en versta die kunst."

Het filmpje staat op de onlangs gelanceerde website van het Netwerk Burgemeestersconvenant: www.burgemeestersconvenant.nl.