Vijfentwintig bedrijven die diensten aanbieden voor energiebesparing en duurzame opwekking voeren deze zomer een gezamenlijke actie. Zij bieden organisaties in Nederland concrete toepassingen om verdere klimaatverandering tegen te gaan. Door gezamenlijk over deze unieke actie te communiceren wordt geprobeerd een zo groot mogelijk publiek te bereiken.

De mogelijkheden voor energiebesparing en duurzame opwekking zijn eindeloos. Organisaties moeten hier echter wel kennis van hebben om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Op de website Klimaatplein.com plaatsen nu vijfentwintig bedrijven speciale acties waarmee te besparen is op CO2-uitstoot en energiekosten.

Of het nu gaat om een aanbieding voor energie-efficiënte verlichting, het opwekken van duurzame energie of advies voor duurzamer ondernemen: voor iedere organisatie is er wel iets te halen. De speciale aanbiedingen in de vorm van ‘Green Summerdeals’ op het Klimaatplein kunnen ondernemend Nederland een extra reden geven om vandaag nog te starten met klimaatvriendelijk ondernemen.

Meer informatie over de Green Summerdeals vindt u hier.