Of het nou gaat om energiemaatregelen nemen binnen je eigen organisatie of een windmolen plaatsen in het buitengebied. Voor beide situaties is draagvlak bijzonder handig. Maar kun je draagvlak wel zelf creëren? De Klimaatacademie organiseert aanstaande donderdag 16 mei twee workshops waarin dit onderwerp aan bod komt.

In de workshop Basics van bewonersparticipatie ervaar je waar je in gesprekken tegenaan loopt en wat je daarmee kan. En in de workshop Gedrag voor duurzaamheid leer diverse stappen waarmee je direct aan de slag kunt met je collega's. 

Workshop Gedrag voor duurzaamheid
nDoel: Kennis opdoen over gedragsverandering en een begin maken met een effectief en positief plan, waarin je samen met collega’s werkt aan CO2-prestatiedoelen en duurzame bedrijfsvoering.
nTijd: 10:00-13:00 uur, met aansluitend lunch
nPrijs: € 350,- excl. btw / € 423,50 incl. btw
nLedenprijs: € 275,- excl. btw / € 332,75 incl. btw*
nWorkshopleider: Nienke Trap

Lees ook alvast het artikel over gedragsverandering binnen organisaties, met drie tips uit de methode.

Basics van Bewonersparticipatie
nDoel: Inzicht in de uitdagingen en mogelijkheden van bewonersparticipatie in de energietransitie. Je hoort de laatste inzichten en oefent om ze toe te passen in jouw praktijk.
nTijd: 15:00-17:00 uur
nPrijs: € 195,- excl. btw / € 235,95 incl. btw
nLedenprijs: € 150,- excl. btw / € 181,50 incl. btw*
nWorkshopleiders: Ariane Lelieveld en Kirsten Notten

nLocatie: Zijpendaalseweg 6, Arnhem (op loopafstand van station Arnhem Centraal)

Aanmelden kan met een mail naar klimaatacademie@klimaatverbond.nl. Kom je naar beide workshops? Ontvang 5% extra korting op de totaalprijs.

nWij geven de workshops ook op aanvraag, neem hiervoor contact met ons op of bekijk ons aanbod op www.klimaatacademie.nl.

*Kosteloos annuleren is mogelijk tot 1 week voorafgaand aan de trainingsdag. Hierna is restitutie niet meer mogelijk en wordt 100% van de kosten in rekening gebracht.