Wat zijn de klimaatscenario’s voor regio Achterhoek en Liemers? En welke kansen ontstaan hierdoor? Op 28 september krijgt u antwoord op deze en andere vragen, tijdens het klimaatcongres OASE 2012. Toine Smits (hoogleraar duurzaam waterbeheer Radboud Universiteit Nijmegen) schetst de mogelijkheden en onmogelijkheden van klimaatadaptatie en risicobeheersing.

Bent u bestuurder, ondernemer of werkzaam bij een maatschappelijke organisatie in deze regio, kom dan voor inspiratie en denk mee aan de oplossingen in de DRU Cultuurfabriek te Ulft. De beste ideeën van deze dag vertalen we naar uitvoerbare projecten die u samen met de Radboud Universiteit en Waterschap Rijn en IJssel verder uit gaat (of kunt) werken. Waterschap Rijn en IJssel organiseert deze dag in samenwerking met Het Klimaatverbond, LTO-Noord, Radboud Universiteit Nijmegen en Regio Achterhoek.

Voorinschrijving is mogelijk via www.wrij.nl/oase. In juni volgt de officiële uitnodiging met het definitieve programma. Volg ons alvast via Twitter (@klimaatcongres en #oase2012). Voor meer informatie of vragen over OASE 2012 kunt u terecht bij Marieke Rutjes (m.rutjes@wrij.nl of 0314-369331).