Per 1 november verhuist het kantoor van Klimaatverbond Nederland naar het centrum van Arnhem. Zowel de vereniging als stichting zijn dan te vinden aan de Zijpendaalseweg 6 op een steenworp afstand van het Arnhem Centraal.

"Het klimaat vraagt om actie. Inherent aan die actie merken we dat de vraag naar ondersteuning voor lokaal en regionaal klimaatbeleid groeit. Onze organisatie beweegt mee en dat betekent dat ook wij groeien", aldus Petra Lettink, directeur van Klimaatverbond Nederland.

"De huidige groei kan helaas niet plaatsvinden in onze huidige werkomgeving. Daarom zijn we actief op zoek gegaan naar andere huisvesting. De zoektocht naar een geschikte werkomgeving bracht ons uiteindelijk terug in Arnhem. Daar betrekken we per 1 november een eigen pand met meer ruimte voor onze groeiende organisatie."

ntANNE in Utrecht als centrale ontmoetingsplek

Omdat Klimaatverbond Nederland veel samenwerkt met mensen door het hele land, fungeert ANNE in Utrecht als centrale ontmoetingsplek. Klimaatverbond Nederland wordt vaste partner in ANNE.

ANNE is een comfortabele, gasloze en duurzame (werk)plek gelegen nabij Utrecht Centraal. Hier kunnen ruimtes worden geboekt voor vergaderingen en evenementen. Behalve verhuur van ruimtes wordt bij ANNE overdag door professionals gewerkt aan slimme oplossingen voor de grote uitdaging waar we met zijn allen voor staan: gasloos wonen en leven.

ntOnze gegevens per 1 november

Vereniging en Stichting Klimaatverbond Nederland
Zijpendaalseweg 6
6814 CK in Arnhem
088-0238900