De Energie Etalage is onlangs vernieuwd. Met het toevoegen van extra functionaliteiten, inclusief een infographic zoekt en vergelijkt u nog eenvoudiger monitoringsgegevens over energie. Klik op 'Meer' voor de vernieuwingen.

  • nttMet de nieuwe zoekfunctie selecteert u nu icoonprojecten op onderwerp of regio. De iconen inspireren u voor de eigen gemeente.
  • nttVergelijk bovendien de energiegegevens van uw gemeente met een willekeurige andere gemeente of het regionale gemiddelde. Zo ziet u waar energiebesparingswinst te halen is en met welke gemeente u contact kunt opnemen voor kansrijke aanpakken.
  • nttMaakt u een energierapport op basis van gegevens uit de Lokale Energie Etalage en de Klimaatmonitor? In de Toolbox op de website vindt u het logo en kunt u beeldmateriaal opvragen.

In de Lokale Energie Etalage vindt u de meest actuele data over de lokale energietransitie en belangrijke indicatoren in de Klimaatmonitor en Waarstaatjegemeente.nl. Hierdoor kunt u beter geïnformeerde beslissingen nemen en bent u minder tijd en geld kwijt aan het zelf genereren en verwerken van data.