Heb jij het gevoel dat jouw organisatie extra expertise en enthousiasme kan gebruiken om vraagstukken binnen de klimaatopgave tot een succes te maken? Klimaatverbond en Newpublic hebben de handen ineengeslagen om een nieuwe generatie getalenteerde professionals klaar te stomen voor een carrière in de publieke sector.

Trainees die duiken in de complexiteit van de klimaatopgave

Onze gedreven trainees staan klaar om aan de slag te gaan binnen jouw organisatie. Met een concrete opdracht duiken ze vol energie in de complexiteit van de klimaatopgave. Hoe doen ze dat? Nou, ze staan er niet alleen voor! Ons traineeship rust ze uit met alle tools die ze nodig hebben. Van een intensieve samenwerking met Klimaatverbond tot een persoonlijk ontwikkelprogramma en de intensieve begeleiding van onze gepassioneerde talentmanagers.

Stappen richting een duurzame toekomst

Met zo'n toegewijde en kundige trainee in jullie midden zet jouw organisatie gegarandeerd grote stappen richting een duurzame toekomst. Onze aanpak is er volledig op gericht om jou te ontzorgen en maximaal bij te dragen aan jullie doelen. Van begin tot eind.

 

Het mooie is: maar liefst 92% van onze trainees treedt uiteindelijk in vaste dienst bij hun opdrachtgever. Als dat geen duurzame inzetbaarheid is?

 

Interesse? Neem contact op

Ben jij ervan overtuigd dat jouw team een boost kan gebruiken van zo'n bevlogen duurzaamheidspionier? Aarzel dan niet en neem direct contact op met Annemieke Diekman van Newpublic:

Wij kunnen niet wachten om samen met jou de wereld een stukje groener te maken!