November! De eerste kou zit weer in de lucht, een mooi moment om plannen te maken voor Warmetruiendag. Op vrijdag 15 februari 2019 is het weer zover. Zet de datum met hoofdletters in uw agenda! Het motto: samen energie besparen, geeft energie! De aanmeldingen komen alweer binnen en ook de eerste energiebesparende acties zijn reeds aangemeld. Kom nu zelf ook in actie en meld u aan!

ntWall Of Fame

Met het dragen van een warme trui inspireren we mensen tot het besparen van energie. Help ons om meer mensen in beweging te krijgen door zelf een toffe actie te organiseren waar mensen aan mee kunnen doen. Zoals deze actie van de wolwerkgroep van de schaapskooi uit Schijndel. Meld uw actie vervolgens hier aan op de website van Warmetruiendag, word zichtbaar op onze Wall of Fame en inspireer daarmee andere organisaties en community's.Samen hebben we impact!

ntSocial sharing

Delen bereikt velen, sharing is caring. Laat de wereld weten dat u(w organisatie) meedoet aan Warmetruiendag. Deel uw deelname en actie via social media kanalen zoals Facebook, Twitter of Instagram en inspireer anderen. Vergeet u dan niet #warmetruiendag of #wtd2019 erbij te vermelden?