Jan Juffermans presenteerde 20 maart jl. zijn eBook 'Mijn hemel! Wat gebeurt er op aarde?' onder andere aan de leden van de Tweede Kamer. In het boek gaat Juffermans in op de overbelasting van de aarde door overbevolking en overconsumptie.

Jan Juffermans heeft bewust gekozen voor een digitale uitgave van zijn boek. ,,Het scheelt veel papier en op deze manier bereik ik meer mensen." Het eBook telt 48 pagina's en is te lezen op een eReader, iPhone, iPad en computerscherm. In het boek zijn diverse links opgenomen zodat lezers direct naar websites kunnen surfen voor aanvullende informatie. Het gratis eBook is te downloaden en te lezen via de volgende link: www.voetafdruk.eu/mijnhemel.

Jan Juffermans
Het eBook is een uitgave van Voor Mondiale Duurzaamheid, Boxtel 2012, samengesteld door Jan Juffermans, lid van het Platform Duurzame en Solidaire Economie , de Werkgroep Voetafdruk Nederland en Transition Town Boxtel. In 2005 ontving hij de eerste Duurzaamheidsprijs van de Gemeente Boxtel, in 2009 de Ridderorde van Oranje Nassau, en in 2010 stond hij op plaats 34 van De Duurzame 100 van het dagblad Trouw. Eerder publiceerde hij o.a. Nut & Noodzaak van de Mondiale Voetafdruk. Over de mondiale gebruiksruimte, duurzaamheid en mensenrechten, Lemniscaat 2006, gratis te downloaden en lezen op www.janjuffermans.nl