Wilt u uw woningvoorraad volgens het Nul op de Meter (NoM) concept verduurzamen, maar twijfelt u over de juiste aanpak of technologieën en bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen? Doe kennis op tijdens een van de speciale NoM seminars die in het teken staan van diverse praktijkoplossingen voor renovatie en nieuwbouw waarbij betaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid centraal staan. Wat zijn de successen & behaalde resultaten en hoe kunt u dit concept zelf toepassen? Laat u inspireren door diverse sprekers en interviews met o.a. Onno Dwars en Leen van Dijke als dagvoorzitter. Zet 1 of 9 november in uw agenda.

Op 1 en 9 november organiseert Duurzaam Gebouwd in respectievelijk Zwolle en Zaltbommel een seminarreeks over het NoM concept. Corporaties, gebouweigenaren, projectontwikkelaars, aannemers, VVE’s, architecten, financierders, gemeenten en installateurs krijgen tijdens deze kosteloze seminars inzicht in het verduurzamen van de woningvoorraad (bestaande bouw en nieuwbouw) door middel van het NoM concept.

In het programma komen thema’s als All-Electric en gevelisolatie aan bod. Ook krijgt u inzicht in de toekomst van Nul op de Meter: nu is dit nog een keuze, wordt dit in de toekomst wettelijk of maatschappelijk verplicht? Daarnaast kunt u gelijkgestemden ontmoeten of met sprekers sparren tijdens de lunch.

Interesse? Schrijf u dan direct gratis in via het inschrijfformulier op www.duurzaamgebouwd.nl/dgnom. Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt tot maximaal 75 deelnemers per seminar. De seminars starten om 9:00 uur en duren tot 13:00 uur.

Dinsdag 1 november – Zwolle, Hogeschool Windesheim
Woensdag 9 november – Zaltbommel, Dubo Techniek Bedrijven

Meer informatie staat op www.duurzaamgebouwd.nl/dgnom. Pers kan zich kosteloos inschrijven via dit formulier.

Voor meer informatie neemt u contact op met de organisatie van de seminarreeks via:
events@duurzaamgebouwdcongres.nl | T. 085 273 59 70