Het Klimaatverbond organiseert vrijdag 21 september een uitgebreide jaarbijeenkomst voor haar leden met als thema 'Van Lokaal tot Mondiaal'. Naast de jaarvergadering van het Klimaatverbond staan er veel interessante sprekers en workshops op het programma.

De datum van deze bijeenkomst is strategisch gekozen in de week na de verkiezingen, zodat we van de gelegenheid gebruik kunnen maken om samen met andere partijen een oproep te doen aan de onderhandelaars en (in) formateurs voor het nieuwe kabinet.

Op het programma staan veeel interessante sprekers en workshops, bijvoorbeeld:

  • ntt20% Besparen op uw energierekening door verspilling tegen te gaan?
  • nttMeiny Prins, directeur van Priva en zakenvrouw van het jaar 2009, opent het congres met haar verhaal over energiebesparing in de gebouwde omgeving
  • nttDe belangrijkste waarnemingen en conclusies voor gemeenten van 10 dagen Rio? Thijs de la Court, vicevoorzitter van het Klimaatverbond, vertelt u er alles over.

Verder, als speciale onderdelen voor bestuurders:

  • nttDe masterclass 'Energieneutraal Renoveren, Kracht voor Lokale Economie'
  • nttEen discussie over de Lokale Klimaat Agenda en de toekomst van het lokale klimaatbeleid

's Middags vindt de jaarvergadering van het Klimaatverbond plaats.

Hier vindt u de flyer met het gehele programma. De agenda en stukken van de jaarvergadering versturen wij in september.

Waar en wanneer?
U bent van harte welkom in het nieuwe stadhuis van de gemeente Zaanstad, waar sinds kort ook het secretariaat van de vereniging is gevestigd.

Stadhuisplein 100
1506 MZ Zaandam

Meld u NU aan
Meld u hier aan voor het Klimaatverbond Congres 2012 en geef aan welke workshops u wilt bijwonen. Zorg dat u zich op tijd aanmeldt, er is maar plaats voor 100 deelnemers.

Meer informatie
Voor meer informatie over de jaarbijeenkomst van het Klimaatverbond: info@klimaatverbond.nl.

* De jaarbijeenkomst van Het Klimaatverbond vond de afgelopen jaren plaats in november, als onderdeel van het landelijke klimaatcongres voor lokale overheden. Dit jaar wordt er landelijk geen klimaatcongres georganiseerd en koos het bestuur voor deze datum vlak na de verkiezingen.