Petra Lettink is door het bestuur van Klimaatverbond Nederland per direct aangesteld als directeur Projecten en Campagnes van Klimaatverbond Nederland. Samen met Donald van den Akker (directeur Strategie en Samenwerking) vormen zij de duo-directie van Klimaatverbond Nederland.


Petra Lettink is door het bestuur van Klimaatverbond Nederland per direct aangesteld als directeur Projecten en Campagnes van Klimaatverbond Nederland. Samen met Donald van den Akker (directeur Strategie en Samenwerking) vormen zij de duo-directie van Klimaatverbond Nederland. Hiermee is snel geanticipeerd op het vertrek van de vorige directeur Projecten en Campagnes Anna Schoemakers naar Greenpeace Nederland.

Petra Lettink werkt sinds 2012 als projectleider voor Klimaatverbond Nederland, onder meer voor de projecten Groene Voetstappen, de Kinderklimaattop, Zonatlas en het Gelders Energieakkoord. Daarmee heeft ze ruime ervaring met de activiteiten en de organisatie. Als zelfstandig ondernemer en in haar vrije tijd is Petra ook betrokken bij andere duurzaamheidsactiviteiten zoals de Rijn en IJssel Energiecooperatie.