Een recordaantal mensen deed op 5 februari 2016 mee aan Greenchoice Warmetruiendag. Welgeteld 229.989 mensen trokken een warme trui aan en zetten de verwarming een graad lager op de nationale energiebesparingsdag. Vlak voor het einde van de week schoot de teller omhoog en werden er steeds meer Warmetruiendagacties aangekondigd. Op het moment sûpreme kwam de ene na de andere foto voorbij op social media. Twitter en Facebook draaide overuren. - See more at: http://www.warmetruiendag.nl/nieuws/terugblik-op-een-fantastische-warmetruiendag-2016#sthash.ymXRtUmP.dpuf

Dat we met z'n allen actie moeten ondernemen om klimaatverandering tegen te gaan is ondertussen wel doorgedrongen in Nederland. Dus laten we in de winter elke dag Warmetruiendag toepassen. Trek standaard een warme trui aan en zet de kachel een graad lager. Zeg nou zelf, eigenlijk is een warme trui toch heel erg lekker? Dan heb je ten minste het gevoel met een echte winter te maken te hebben.

Op warmetruiendag.nl  zie je een terugblik van de fantastische Warmetruiendagacties. Het waren er zoveel dat we een selectie moesten maken uit alles wat scholen, gemeentes, bedrijven en particulieren afgelopen vrijdag deden. Het hele team van Warmetruiendag wordt er in ieder geval blij van, hopelijk jullie ook!