In 1992 werd de Vereniging Klimaatverbond Nederland opgericht. Een jubileum dat we op 6 april 2017 vierden in de aardgasloze Prodentfabriek in Amersfoort. De viering ging gepaard met "Een oefening in aardgasloos denken".

We staan namelijk aan het begin van grote uitdagingen op klimaatgebied: de ontwikkeling naar een klimaatneutrale gebouwde omgeving door o.a. aardgasloos verwarmen voor ca 7 miljoen woningen in Nederland.Ter

Trots op onze projecten

We kijken niet alleen naar de toekomst. We blikken natuurlijk ook graag vol trots terug op de vele mooie projecten die we hebben gedaan. Projecten als Warmetruiendag, de Zonatlas, Groene Voetstappen, de Kinderklimaattop, onze bijdrage aan het Energieakkoord, het Gelders Energie Akoord, de Lokale Energie Etalage... een greep uit onze projecten gedragen door enthousiaste medewerkers en samen uitgevoerd met onze leden. Samen maken we klimaatbeleid concreet. En dat al 25 jaar.

25 jaar Klimaatverbond in beeld

Bent u benieuwd wat de afgelopen jaar zoal is gebeurd bij en door Klimaatverbond Nederland? Klik door de onderstaande presentatie met foto's vanaf 1992.

Beeldverslag 25-jarig jubileum

Aan de hand van de foto's van fotograaf Ruud Gort blikken we terug op een zeer geslaagd evenement op 6 april 2017. Aan de viering werd een conferentie gekoppeld met als thema: "Een oefening in aardgasloos denken!". Klik op de foto voor het beeldverslag.