Dit keer is het tijd voor een extra groot feest, want op 5 februari 2016 vieren we de tiende verjaardag van de Warmetruiendag! De afgelopen tien jaar was de Greenchoice Warmetruiendag een succes. Sinds 2012 zetten al 703.409 mensen deze dag hun verwarming lager en ervaren op deze manier hoe simpel het eigenlijk is om energie te besparen. nnMeld u ook aan via de website van Warmetruiendag!

Enkele deelnemers van voorgaande jaren zijn Prinses Laurentien, NS, meteorologe en presentatrice Helga van Leur, Provincie Groningen, Donald Duck, gemeente Haarlem, TNO, meteoroloog Reinier van Berg, Waterschap Rivierenland, Erasmus Universiteit, (sport)presentator Mart Smeets, gemeente Utrecht, presentator Art Rooijakkers, (basis)scholen in het hele land en vele vele anderen.

Zet energiebesparing op de kaart

Deze tiende editie is een mooie gelegenheid om (weer) mee te doen, je buren, vrienden, familie, collega's en klanten te enthousiasmeren en zo samen energiebesparing op de kaart te zetten! Want: het werkt! Op één dag kunnen we zo het jaarverbruik van drie Waddeneilanden samen besparen. En als we elke dag Warmetruiendag vieren, besparen we zo het jaarverbruik van een stad als Amsterdam! Meld je (organisatie) aan op www.warmetruiendag.nl.

Filmpjes Warmetruienman en CO2-man: wie wint de klimaatstrijd?

Met de vier informatieve filmpjes wordt onder andere duidelijk waarom meedoen met Warmetruiendag zo belangrijk (en leuk!) is en wat CO2 precies inhoudt. Leuk om te delen via social media, te gebruiken voor de interne bedrijfscommunicatie over deelname aan Warmetruiendag of om te laten zien aan leerlingen in de klas. http://www.warmetruiendag.nl/downloads/filmpjes