Warmetruiendag is de vrolijkste én grootste klimaatactie van Nederland. Warmetruiendag is hét moment in het jaar om stil te staan bij ons energiegedrag en onze energiebesparingssuccessen, slimme innovaties en alledaagse duurzame oplossingen met elkaar te delen. Want samen energie besparen, geeft energie!

Energie besparen is nodig om de klimaatdoelstellingen die in Parijs zijn vastgelegd te behalen. Wist je dat we met éen graad lager maar liefst 6% CO2 en 6% energie besparen? En als we dit allemaal samen doen, kunnen we op één dag het jaarverbruik van drie Waddeneilanden besparen. En vieren we élke dag Warmetruiendag, dan besparen we het jaarverbruik van een stad als Amsterdam. Kortom: samen hebben we impact!

Voor de grootste klimaatactie van Nederland  zijn wij op zoek naar een talentvolle communicatieheld. Iemand die graag zijn/haar steentje bijdraagt aan de toekomst en een beter klimaat. Iemand met passie voor actie én communicatie.

Ben jij:

  • Een HBO-student (m/v);
  • Creatief met tekst;
  • Handig met het maken en bewerken van foto’s en video’s;
  • Bekend met online communicatietools als Snapchat, Instagram enz.?
  • Leergierig en collegiaal;
  • Proactief en meedenkend;
  • Toegewijd om de grootste klimaatactie van Nederland nóg groter te maken?
  • In om met het leukste klimaatteam van Nederland te werken?

Dan zijn we per direct op zoek naar jou.

Wij bieden:

Wij bieden je een coole (vandaar die warme trui), leerzame en geen moment saaie stageplek in een team vol actieve campaigners. Je ondersteunt dit team in het werven van deelnemers aan Warmetruiendag, gaat op zoek naar interessante verhalen over energiebesparing, maakt hiervan verschillende soorten content en zet daarmee de community in beweging. Iedereen kan en mag meedoen, de Wereld van Warmetruiendag is namelijk van iedereen!

Behalve je bijdrage aan de grootste klimaatactie van Nederland is er ook ruimte voor je eigen onderzoek of afstudeeropdracht. Laat ons daarom`weten waar jij graag mee aan de slag gaat.

Tot slot: wij zorgen voor je lunch en voor ontspannende inspanning rondom de tafeltennistafel.

Solliciteer!

Ben jij die coole stagiaire die vol energie met ons van Warmetruiendag wederom een succes maakt? Mail dan een korte motivatiebrief met CV naar communicatie@klimaatverbond.nl t.a.v. Randy Gasper-Rothengatter. Reageren kan tot en met maandag 4 november 2019.

De Nederlandse initiatiefnemer van Warmetruiendag is Klimaatverbond Nederland. Wij organiseren deze actie sinds 2007. De campagne loopt van 15 oktober 2019 tot en met vrijdag 7 februari 2020. Meer informatie over Warmetruiendag lees je op: www.warmetruiendag.nl