Tijdens onze (online) ledenweek begin juni - de Week van Lokaal Klimaatbeleid - legden we in acht openbare webinars en twee podcasts de wegenkaart naar 'Parijs' op tafel en kleurden deze in met tal van nieuwe details en ideeën. Dat deden we voor en met een breed samengesteld deelnemersveld: ruim 300 mensen, bestaande uit lokale bestuurders en ambtenaren, programmapartners en andere geïnteresseerden uit het hele land.

Download het verslag

Wij hebben het zelf als een inspirerende week ervaren om op deze manier in contact te zijn met onze leden en andere samenwerkingspartners, en met elkaar de inhoudelijke verdieping op te zoeken. Daarom delen we met veel plezier het verslag van de Week van Lokaal Klimaatbeleid die u hier kunt downloaden.

Een verslag in drie delen

Om te beginnen een analyse van de gehele week. De afdronk is rijk en bruikbaar voor doorontwikkeling van programma’s en het vormen van nieuwe coalities en consortia. In deel 2 bieden we u een 10-puntenplan dat we uit de week hebben gedestilleerd. Het biedt richtingwijzers naar een duurzame toekomst. Deel 3 bevat korte resumés van de acht deelsessies.

Sessies tijdelijk terugkijken

Terugkijken? Via deze link  kunt u de sessies nog eens terugkijken. De sessies zijn beschikbaar tot 17 juli 2021.

(Klik op de visual hieronder om het verslag te downloaden)

Verslag Week van Lokaal Klimaatbeleid