Neem op vrijdag 30 april deel aan de gratis EUCF-webinar en ontgrendel de deur naar financiering voor de plannen voor duurzame energie in uw gemeente of regio!

Aanmelden_Button_Blauw

EUCF

2e Call EUCF

De European City Facility (EUCF) ziet gemeenten als de drijvende kracht achter een duurzame energietransitie. De EUCF is opgericht door steden voor steden en is opgezet in het kader van Horizon 2020. Dit initiatief omvat een financiële steun van € 60.000,- voor gemeenten om investeringsconcepten te ontwikkelen met betrekking tot hun klimaat- en energie-actieplannen. Succesvolle aanvragers ontvangen een vast bedrag om hun investeringsconcepten te ontwikkelen.

Behalve een vast bedrag biedt de EUCF gemeenten de nodige ondersteuning om investeringsconcepten te ontwikkelen die bijdragen aan de versnelling van de energietransitie. Met deze steun wil het EUCF-plan duurzame energieprojecten bij lokale gemeenten in heel Europa aanmoedigen.

Webinar: uitleg over toegankelijkheid financiële steun van EUCF

Onlangs is de 2e 'call' gestart. Gemeenten kunnen weer hun aanvragen voor deze subsidie indienen. De aanvraagperiode loopt nog tot 31 mei 2021.

Om meer inzicht te geven in deze EUCF-regeling organiseren wij als partner van dit project op vrijdag 30 april aanstaande een webinar om het EUCF-project nader te introduceren aan de Nederlandse lokale overheden. Tevens wordt er meer toelichting gegeven op het aanvraagproces. Het webinar begint om 11.00 uur en duurt tot uiterlijk 12.00 uur. Aan het einde van het webinar is er kort gelegenheid om vragen te stellen. Indien er niet voldoende tijd is om alle vragen te beantwoorden, zullen deze per mail alsnog worden beantwoord na het webinar.

Het webinar zal georganiseerd worden via Teams. Om deel te nemen dient u zich vooraf aan te melden. Aanmelden doet u via de blauwe button hieronder.

Op 30 april ontvangt u om 9.30 uur de link voor deelname aan deze sessie.

Aanmelden_Button_Blauw